maanantai 4. toukokuuta 2015

Oli tauon paikka...

Hei!
Heti aluksi pahoittelen näin pitkää taukoa päivityksissä... Oli pakko karsia tekemisiä joten raakasti jätin blogin oman onnensa nojaan ja päivittelin lähinnä instagramiin kuvia. Nyt kuitenkin on niin nättiä kevättä tässä, että alkaa olemaan intoa taas tehdä puutarha juttuja.

Kerkesin tässä välissä opiskella itselleni uuden ammatin ja keskiviikkona on viimeinen päivä jolloin olen sitten suorittanut Myynnin ammattitutkinnon :) Kesätöitäkin pukkasi harjoittelupaikastani, joten tälläistä hulabaloota tässä taas. Muksutkin on kasvanut niin kovasti ettei perässä pysy. Kaksosetkin puhuu jo lähes ymmärrettävää kieltä :D

Talo projektin kanssa on edennyt niin, että se esikoisen huone on valmis, pitäisi vaan sisustella vielä. Ja talomme siirtyi myös öljylämmityksestä maalämpöön. Sekään ei mennyt ihan niinkuin strömsössä, mutta teen tästä aiheesta varmaan oman postauksen myöhemmin. Kasvimaa jää tänä vuonna tekemättä, sillä avokin ja naapurin puunkaato ja pihantasoitus projektin myötä kasvatuslavoistani tuli sälpettä... Ja kuusiaidan kaatamisesta puhuivat, että tehdään joskus. Joten empä tohi kovin kummosta kasvimaata tehdä :D Sen sijaan panostan tänä kesänä kasvihuoneeseen ja muutamaan kukkapenkkiin. Viinirypälettä haaveleilen tuon yhden kukkapenkin tilalle ja siinä kasvaa nyt villisti kaikenlaista köynnöstä ja kukkaa. Siitä varmaan aloitan kunhan tässä toivutaan vallallaolevasta oksennustaudista. Huoh, jo toistamiseen...tämäkin käy varmaan meidät kaikki läpi.

Että tämmöinen pikapostaus tälläkertaa, jospa tästä nyt lähtisi blogi taas uuteen nousuun kun on aikaakin osa-aikatyön vuoksi.

Aurinkoista kevättä kaikille!

0 Comments:

Post a Comment